Menü

A Cívis-út Kft alapvetően mélyépítési munkák kivitelezésére szakosodott. Ezen belül is az útépítésekhez tartozó földmunkák, alépítményi munkák, felépítményi munkák teljeskörű kivitelezését, valamint a felszíni csapadékvíz rendszerek kivitelezését vállaljuk.

2012-ben történt megalakulásunk óta folyamatosan részt kapunk és veszünk ezen munkálatokban, melyeket szakértelemmel, teljes felelőséggel, legjobb tudásunk szerint teljesítünk. Ez volt a kulcsa annak, hogy gépparkunk és szakszemélyzetünk egyre inkább gyarapodik, fejlődik és fiatalodik. 

Forgó és rakodókotróink lehetővé teszik a humuszolást, bevágáskészítést, a kikerülő anyag elszállítását lerakó helyre, depózást, anyagmozgatást.

Hengereink egyrészt a földmunkákkal meglazított talaj tömörítését végzik el, másrészt a különböző aszfalttípusok bedolgozását segítik elő, melyet aszfaltfinisherrel terítünk.

Szakgárdánk útépítésben edzett, szakképzett munkaerővel rendelkezik, akik éppúgy helyt állnak a különböző aszfaltozási, mint térkövezési és betonozási feladatokban.

 

szechenyi 2020